Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
19 december 2019

Pannenbier bij bereiken hoogste punt nieuwbouw Kwadijkerpark

De bouwwerkzaamheden van onze 2 nieuwe locaties in Kwadijkerpark vorderen gestaag en lopen op schema. Vandaag is het hoogste punt bereikt. Om deze mijlpaal te vieren trakteert de Prinsenstichting alle bouwmedewerkers op pannenbier. Als de bouw op schema blijft lopen, kunnen cliënten eind 2020 verhuizen. Vanaf januari 2020 starten wij met de bouw van de 3e locatie bestaande uit vier kleine dagbestedingsgebouwen.

De uitvoering van de 3e locatie duurt naar verwachting – mede afhankelijk van de weersomstandigheden – tot half oktober 2020. Hierna worden de gebouwen verder worden. Vanaf eind 2020 kan de Prinsenstichting de gebouwen in gebruik gaan nemen.

Met de oplevering van de dagbestedingsgebouwen komt een mooi recreatiegebied in het verlengde van park de Noord beschikbaar. Buurtbewoners zijn ook van harte welkom om gebruik te maken van de voorzieningen zoals het eetcafé, de boerderij, moestuin en houtkloverij. 

Vergelijkbare berichten

27 juli 2023

Klaar voor de nieuwe Wet Kwaliteitsborging (WKB)

Bericht bekijken
13 juli 2023

Onze blauwdruk; sterk in doen.

Bericht bekijken
13 juli 2023

KBK bouwgroep ondertekent samenwerkingsovereenkomsten met (toeleverende) partners MATCH

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam