Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
8 april 2019

Hoofdkantoor KBK bouwgroep geopend

Vrijdag 5 april opende Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer het vernieuwde hoofdkantoor van KBK bouwgroep aan de Morseweg 1 te Volendam. Deze middag werd niet alleen de opening gevierd, er werd ook stilgestaan bij het 40-jarig jubileum en de oprichters/directeuren Klaas Klouwer en Klaas de Boer namen afscheid. Ruim 800 genodigden waren aanwezig in het speciaal daarvoor geplaatste paviljoen op het achtererf om deze feestelijkheden mee te vieren en het pand te bewonderen.

 

Het officiële gedeelte begon met de speeches van de directeuren Paul en Ron Klouwer over de historie van KBK bouwgroep en over waar zij nu staan. Hierna werd stilgestaan bij het afscheid van de oprichters/directeuren Klaas Klouwer en Klaas de Boer. Speciaal voor hen is door Rob Cerneüs een beeld ontworpen, dat nu in de ontvangstruimte van het hoofdkantoor staat. Tijdens deze bijeenkomst kregen zij een replica van het kunstwerk uitgereikt. Tevens ontvingen zij de eerste uitgave van het jubileumboek. Na deze uitreikingen namen zij zelf het woord om afscheid te nemen van alle genodigden. Een ferme handdruk zette een punt achter hun werkzame leven. Na dit bijzondere moment nam Mona Keijzer het woord. Zij ging in op de kracht van een familiebedrijf, ons duurzame gebouw en het afscheid van Klaas en Klaas.

 

Het officiële moment

Na de speeches was het moment daar om het lint officieel door te knippen. Dit deed de staatssecretaris samen met Wim Zwarthoed. Wim werkt al ruim 30 jaar bij KBK. Tijdens deze verbouwing was hij een zeer betrokken werkvoorbereider. Hij heeft deze prachtige klus niet kunnen afmaken, omdat hij in januari werd getroffen door een hersenbloeding. Gelukkig was hij deze dag voldoende hersteld om hierbij te zijn. Hierna kreeg Mona Keijzer een rondleiding door het pand en kregen de overige bezoekers ook de gelegenheid zelf door het pand te lopen. In het paviljoen begon ondertussen het optreden van de Tribute to the Cats Band en waren er hapjes en drankjes voor alle bezoekers. De bezoekers bleven nog lang napraten en het werd een bijzonder gezellige avond, waar Klaas en Klaas, Paul en Ron met veel plezier op terugkijken.

 

Open huis

Zaterdag 6 april was er een open huis. Eerst konden onze medewerkers hun kantoor laten zien aan hun familie en vrienden. Daarna waren ook andere geïnteresseerden welkom. In totaal kwamen er meer dan 1.000 mensen een kijkje nemen. Alle bezoekers liepen zelfstandig door het pand, waarbij zij onderweg van de KBK-medewerkers meer te weten kwamen over de verschillende afdelingen en hun werkzaamheden. De tour eindigde in het paviljoen op het achtererf, waar er gelegenheid was voor een hapje en een drankje. Clown Peppino was er voor de kinderen en bezoekers konden ook nog genieten van heerlijke poffertjes.

 

Personeelsfeest

Zaterdagavond stond in het teken van onze medewerkers. Samen met hun partner waren zij uitgenodigd voor een feest in het Hart van Holland in Nijkerk, waar hen een bijzondere avond te wachten stond. Want zoals Paul Klouwer zegt: “Waar hard gewerkt wordt, mag ook hard gefeest worden”. Met optredens van de Evergreen Top 1000 Live band, Henk Westbroek, de 3JS, Hircus Circus, DJ Dennis Drum én Gerard Joling werd het een geweldig feest waar we nog lang over zullen napraten.

 

Terugblik en opbrengst

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagd weekend. We zijn dankbaar en blij dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om ons pand te komen bekijken. We zijn ook bijzonder trots dat onze gasten in totaal meer dan € 13.000 geschonken hebben. Dit bedrag gaan wij verdelen over de volgende vijf, door onze opdrachtgevers geselecteerde, goede doelen: Stichting CarMar, Hersenstichting, Stichting Silent Work, Sailwise, Only Friends en Stichting Brooke Hospital for Animals Nederland.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam