Home

KBK breidt haar werkgebied uit naar Zuid-Holland

KBK bouwgroep breidt haar bestaande activiteiten uit naar Zuid-Holland om daar eenzelfde marktpositie op te bouwen als in Noord-Holland. Om deze uitbreiding te realiseren, hebben wij de activiteiten en medewerkers van Thijsse Bouw overgenomen. Thijsse Bouw gaat verder onder de naam KBK Thijsse bouw.

KBK bouwgroep en Thijsse Bouw: een logische combinatie
Thijsse bouw is een van oorsprong Haags bouwbedrijf, opgericht in 1954. De disciplines van Thijsse Bouw en KBK bouwgroep komen grotendeels overeen. Net als KBK is Thijsse Bouw gespecialiseerd in renovatie, vastgoedonderhoud en restauratie. Wij waarderen het vakmanschap van Thijsse bouw, die wij op deze manier continueren en uitbouwen. Hun recht-door-zee mentaliteit en onze nuchtere mentaliteit zijn een logische combinatie.

Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen. Graag drinken wij een kopje koffie met u om nader kennis te maken. Zodat u een helder beeld krijgt van onze persoonlijke betrokkenheid en nuchtere bouwersmentaliteit.

Rik de Vries, manager bedrijven

"Met veel passie, trots en liefde voor het bedrijf en het vak gaan wij de gevestigde naam van Thijsse Bouw verder brengen en uitbreiden. Met de pijlers van de solide organisatie van KBK bouwgroep staan wij klaar voor bestaande én nieuwe opdrachtgevers."

U kunt mij bereiken via: 06-51488181 of r.devries@kbkbouwgroep.nl.

Joost Arkesteijn, bedrijfsleider

"Ik werk al bijna 10 jaar bij Thijsse Bouw en ben erg betrokken bij de bouwwereld in deze regio. Met de overname door KBK bouwgroep zie ik de toekomst met groot enthousiasme tegemoet. Langdurige relaties en persoonlijk contact staan bij mij centraal!"

U kunt mij bereiken via: 06-20520985 of j.arkesteijn@kbkbouwgroep.nl.

De werkzaamheden

Renovatie
Wij zijn actief op de terreinen van grootschalige renovatie, transformatie en funderingsherstel. Omdat onze renovatiewerkzaamheden vaak worden uitgevoerd in gedeeltelijk bewoonde of zakelijk bezette toestand, hechten we veel waarde aan werken in goed overleg.

Vastgoedonderhoud
Wij zijn een totaal-onderhoudsbedrijf en als co-maker actief voor meerdere woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vve's. In die samenwerkingsvorm zijn de deelnemende partijen gelijkwaardig en wordt het proces aan tafel vormgegeven. Het resultaat is een plan dat voor alle betrokken partijen optimaal werkt. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • mutatie-onderhoud
  • dagelijks onderhoud
  • planmatig onderhoud
  • grootschalig onderhoud


Brandveiligheid
Wij zijn gespecialiseerd in het brandwerend maken van bestaande gebouwen zoals scholen, zorg- en kantoorgebouwen (in bewoonde toestand). Indien er een bestaand rapport is, kunnen wij dit gebruiken en vertalen naar een plan van aanpak. Daarnaast hebben wij ook de kennis en ervaring in huis om zelf een rapport op te stellen en van daaruit te zorgen dat uw pand weer volledig aan alle eisen en normen voldoet.

Medische en zorgbouw
Onze dochteronderneming MediZorg is gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van medische centra, verpleeg-en verzorgingshuizen, terwijl de bedrijfsvoering niet wordt stilgelegd. In het VU Medisch Centrum in Amsterdam voeren wij als een van de vaste partners dagelijkse renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit vanuit ons steunpunt ter plaatse.
In het verzorgingshuis ‘Twiskehuis’ in Amsterdam Noord is in bewoonde staat de brandwerendheid verbeterd en zijn diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Ook in de zorg zijn wij uw partner.

Restauratie
B2 Restauratie (onderdeel van de KBK bouwgroep) is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en funderingswerken. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit, in de stad maar ook regionaal. Denk hierbij aan het herindelen van bestaande woningen, onderhoudswerkzaamheden, opnieuw funderen van kelders en panden, onderhoudswerkzaamheden van alle delen van vastgoed. B2 Restauratie werkt volgens de normen van het Erkend Restauratie Bedrijf.
 

De opdrachtgevers

De focus van KBK Thijsse bouw ligt bij de zakelijke opdrachtgevers, zoals:

  • woningbouwcorporaties
  • zorginstellingen
  • overheden
  • beleggers
  • projectontwikkelaars

Adresgegevens KBK Thijsse bouw

KBK Thijsse bouw
Hoefsmid 1
2292 JJ Wateringen (Den Haag)
Tel: 0299-367322
Email: info@kbkbouwgroep.nl

 

Routebeschrijving Den Haag

Op de kaart hier onder is aangegeven hoe u KBK Thijsse bouw, vestiging Den Haag, kunt bereiken:
 

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud