Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
05.03.2024

Het voormalige kantoor van de Rabobank aan de Christiaan van Abkoudestraat in Volendam krijgt een nieuwe bestemming. KBK bouwgroep en de gemeente Edam-Volendam delen de wens om op deze locatie woningen te ontwikkelen. 

De vraag naar huisvesting overtreft het aanbod aanzienlijk, wat resulteert in een uitdaging om geschikte en betaalbare woonruimte te vinden. In de strijd tegen het nijpende woningtekort neemt KBK een actieve rol op zich door zich actief bezig te houden met herontwikkelingsprojecten. Naast de herontwikkeling aan de Bokkingstraat, concentreert KBK zich nu op het voormalige kantoor aan de Chr. van Abkoudestraat, welk project bekend staat onder de naam ‘Wonen aan de IJe’.

Op donderdagavond 7 maart vindt er een informatiebijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden plaats. Tijdens deze informatiebijeenkomst presenteren wij onze ideeën over de ruimtelijke invulling van het voormalige Rabobank kantoor in Volendam. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ideeën/suggesties.

Programma
18:45 uur: Inloop
19:00 uur: Aanvang informatievond
20:00 uur: Einde informatieavond

Aanmelden is mogelijk tot en met 6 maart. Ga hiervoor naar www.wonenaandeije.nl.

Vergelijkbare berichten

Meterhuis, Haarlemmer Stroom, Haarlem
16 mei 2024

Haarlemmer Stroom; Samen durven én doen

Bericht bekijken
30 april 2024

Restauratie Rijksmonument aan Jan Maijenstraat

Bericht bekijken
26 april 2024

Bouw van laatste deelplannen De Keyser gestart!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam