Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
27 februari 2020

Bouwers Friese Vlaak getrakteerd op warme lunch

Precies zes maanden na het slaan van de eerste paal was het op de bouwplaats aan de Friese Vlaak in Volendam tijd voor een klein feestje: de bouwers van dit bijzondere woon-zorgcomplex werden door de opdrachtgevers getrakteerd op een warme lunch. Onder de noemer Happen met de Bouwers werden zij bedankt voor hun inzet de afgelopen maanden.

De bouwwerkzaamheden vorderen gestaag en vanaf deze zomer zijn de woningen voor ouderen in de wijk De Broeckgouw in de verhuur. Dat was voor opdrachtgevers Dick Twisk en Gina Sombroek (De Zorgcirkel), Stefan van Schaik (Wooncompagnie) en Fred de Boer (De Vooruitgang) reden om feestelijk de vlag te hijsen. ‘Samen zorgen we ervoor dat ouderen straks wonen op de manier die aansluit bij hun wensen en behoeften, nu en vooral ook in de toekomst.’

Bouwers in het zonnetje zetten
Happen met de Bouwers is dé gelegenheid om alle betrokkenen bij een project met elkaar in contact te brengen en tegelijkertijd waardering uit te spreken voor iedereen die zich dagelijks, door weer en wind, inzet voor de realisatie van een nieuwbouwplan. De bouwwerkzaamheden aan de Friese Vlaak verlopen uiterst soepel: het laatste blok nadert inmiddels het hoogste punt.

Wonen op je eigen manier
Aan de Friese Vlaak realiseert KBK bouwgroep in totaal 102 woningen voor ouderen uit de gemeente Edam-Volendam. Bewoners kunnen er geheel zelfstandig wonen en de zorg die zij nodig hebben inkopen. Alle woningen zijn geschikt voor het verlenen van zorg, maar het hoeft niet. Als de zorg in een later stadium nodig blijkt, dan kunnen bewoners gewoon in de woning blijven wonen. In het plan komt ook een wijkontmoetingsruimte, waar alle buurtbewoners gebruik van kunnen maken. Zodra de woningen in de verhuur gaan, wordt dit via www.friesevlaak.nl aangekondigd.

Vergelijkbare berichten

21 april 2023

Afronding van ‘De Poort van Landgoed Wickevoort’ nabij

Bericht bekijken
11 april 2023

Wooncomplex Echtenstein bereikt hoogste punt

Bericht bekijken
22 november 2022

Duurzame gebiedsontwikkeling Landgoed Wickevoort goed op dreef!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam