Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
1 november 2018

Feestelijke paal Waterrijk Oosthuizen fase 2a

Woensdag 31 oktober was in feestelijke dag in Oosthuizen. Daar werd de start van de bouw van de eerste 23 woningen van fase 2 van Waterrijk gevierd. Martijn Hemmer van BPD heette alle kopers welkom, hield een kort woordje en introduceerde wethouder Koning van gemeente Edam-Volendam. De wethouder liet de toeter afgaan, wat het officiële startschot was voor Vroom Funderingstechnieken om de paal erin te slaan. Hierna kregen de nieuwe bewoners de gelegenheid om het stuk grond van hun toekomstige woning te bekijken. Na het officiële gedeeltje was er in De Groote Molen een gezellig samenzijn en konden de toekomstige bewoners van fase 2a kennis maken met hun nieuwe buren. De wethouder gaf een korte speech, waarna getoost werd op een voorspoedige bouw!

Waterrijk
Aan de zuidzijde van Oosthuizen, vlak bij het Markermeer, ligt ‘Waterrijk’. Een knusse woon- en leefomgeving in dit landelijke dorp. Geheel in stijl van de omgeving worden diverse woningtypen ontwikkeld in verschillende prijsklassen. Waterrijk kenmerkt zich door de ruime opzet en aandacht voor groen en water.

 

Het is een veelzijdig nieuwbouwplan met een grote variatie aan woningen in authentieke, landelijke stijl. Het plan bestaat uit ruime vrijstaande woningen en villa’s, riante 2 onder 1 kapwoningen, semi-bungalows en eengezinswoningen. Waterrijk wordt gebouwd in verschillende fases.

Waterrijk bestaat uit een reeks van nieuwe woonclusters die min of meer vrij in het landschap liggen. Om het dorpse karakter te versterken, staan de verschillende woningtypen door elkaar heen waardoor er pleintjes ontstaan. De woningen worden omgeven door water, waarbij de oevers op een natuurlijke en kindvriendelijke manier worden aangelegd met rietstroken en mooie knotwilgen. De woningen aan de rand van het plan hebben prachtig uitzicht over het open landschap.

 

De 24 woningen van fase 2b gaan naar verwachting half december 2018 in verkoop. Kijk voor alle informatie op https://www.nieuwbouw-waterrijk.nl/

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam