Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
23 juli 2018

Feestelijk moment start renovatie Wonen in Van der Pek

Donderdag 19 juli vierden we de start van de renovatie van Wonen in Van der Pek, een succesvolle samenwerking tussen KBK bouwgroep en Ymere. Samen met de toekomstige bewoners en een aantal relaties hadden we een gezellig samenzijn op de bouwplaats. Onder het genot van een hapje en een drankje (geleverd door ondernemers uit de buurt) konden de kopers hun nieuwe buren ontmoeten.

Na het welkomstwoordje van projectleider Rik de Vries trokken alle kopers symbolisch het oude straatbeeld weg, en verscheen een spandoek met de artist impression van hoe het er straks uit gaat zien.  De 28 appartementen die nu van binnen gesloopt worden in de Jasmijnstraat, Oleanderstraat en Van der Pekstraat zullen worden gerenoveerd tot luxe appartementen. En dit past helemaal binnen het vernieuwen van de Van der Pekbuurt. Deze buurt wordt steeds meer een mix van sociale huurwoningen en luxe koopappartementen, waardoor het een gezellige gemengde buurt wordt.

Straks zullen de nieuwe bewoners ervaren hoe leuk deze buurt is. Amsterdam-Noord is tegenwoordig de culturele hotspot van Amsterdam. Met de pont ben je zo in het centrum en met de opening van de Noord-Zuidlijn is heel Amsterdam binnen handbereik. Een goed vooruitzicht om het wachten op hun nieuwe woning wat te verzachten.

Met dank aan:
Il Pecorino
Royalvis
Fromagerie Abraham Kef
De Volendamse Notenkraam
Feestverhuur Volendam
en natuurlijk uitvoerder Wouter!

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam