Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Samen duurzame oplossingen creëren voor de toekomst

Met Van Dalsem Elektrotechniek als dochteronderneming streven we ernaar de beste elektrotechnische oplossingen te realiseren. Daarbij richten we ons ook steeds vaker op verduurzaming én preventief onderhoud en beheer. Zo dragen we bij aan uw ambities en zorgen we voor een langere levensduur van uw kostbare installaties. Met Van Dalsem Elektrotechniek halen we meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek in huis. Dat maakt ons uw partner voor al uw installaties.

Bij Van Dalsem hebben we
een voorliefde voor elektrotechniek.

Al sinds de oprichting in 1934. Vanaf de oprichting van Van Dalsem Elektrotechniek zijn we gestaag gegroeid. Maar we hebben ook een sterke ontwikkeling doorgemaakt in ons vakgebied. We hebben onszelf nieuwe technieken en duurzame innovaties eigen gemaakt en werken inmiddels met slimme, efficiënte werkprocessen zodat we nog beter in uw behoeften kunnen voorzien en de doorlooptijden kunnen verkorten. Onder de vlag van KBK bouwgroep kunnen we onze groeiambities realiseren en nóg sneller excelleren. Met deze krachtenbundeling creëren we een stevig fundament voor de toekomst.

Wat in al die jaren niet is veranderd is de werkwijze

Al sinds onze oprichting zijn we die betrokken partij die oprecht de beste oplossingen wil realiseren en in elke stap van het proces waarde wil toevoegen. We houden van no-nonsense communicatie en zeggen waar het op staat. En we lopen graag een stapje harder als we u daarmee kunnen helpen. Dus loopt uw planning anders dan gedacht en zijn we eerder nodig, dan proberen we altijd bij te sturen om aan die behoefte te kunnen voldoen. En is er nood aan de man, dan staan we ook buiten de geijkte uren op de stoep. Dat zien we als onze grote kracht.

We houden wel van een uitdaging

We waarderen elke klant en elke opdracht. Of we nu werken aan een groot project of aan een kleiner werk. We gaan er net zo serieus mee aan de slag. En we zijn trots op wat we doen. Trots zijn we ook als we met elkaar een ingewikkeld probleem hebben kunnen oplossen. Natuurlijk omdat we u dan kunnen helpen, maar ook omdat we onze kennis en expertise moeten aanboren. Want dan worden we geprikkeld en uitgedaagd en steken we de koppen bij elkaar om een slimme oplossing te bedenken. Ook daarin zit onze toegevoegde waarde.

Bekijk hier de website van Van Dalsem Elektrotechniek of volg ons op LinkedIn.

Goed vakmanschap combineren we met een persoonlijke aanpak.

Duurzame alternatieven introduceren, de levensduur van installaties verlengen en slimme elektrotechnische oplossingen bedenken.

Bij Van Dalsem werken we hard. Dat staat als een paal boven water.

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam