Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
25 augustus 2020

Eerste paal clubgebouw Wijdewormer

Op donderdag 20 augustus ging de eerste symbolische paal de grond in in Wijdewormer. Hiermee vierden de sportverenigingen DZS, WWSV en Butje13 de start van de bouw van hun nieuwe gezamenlijke onderkomen. KBK bouwgroep bouwt dit clubgebouw in opdracht van BPD Gebiedsontwikkeling en het is de bedoeling dat de sportverenigingen er vanaf mei 2021 gebruik van kunnen maken.

En wat een enorme happening had moeten worden, werd een bescheiden momentje en petit comité. Dan kon niet anders vanwege de coronarichtlijnen. Maar hoe klein ook, het is een historisch moment en een mijlpaal voor de clubs en het verenigingsleven van Wijdewormer.

Deze eerste paal werd geslagen door Kees van Waaijen (namens de gemeente Wormerland), Martijn Hemmer (namens BPD en ook een beetje namens KBK bouwgroep) en Paul Soederhuizen (namens de stichting en de clubs). Allemaal onder de bezielende leiding van Hans Hellingman en onder het toeziend oog van de voorzitters van de clubs en de andere direct betrokkenen van gemeente Wormerland, BPD, KBK bouwgroep en de sportstichting Wijdewormer.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam