Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
6 april 2021

Donaties voor Voedselbank en Stichting Cornuit

Niet alleen Het Jeroen Pit Huis kon afgelopen maand rekenen op een aandeel van onze jaarlijkse donaties; ook Voedselbank Amsterdam en Stichting Cornuit hebben wij een mooie bijdrage mogen overhandigen.

Voedselbank Amsterdam
Frank Hooijschuur, onze adjunct-directeur, heeft een cheque uitgereikt aan Margje Polman Tuin, manager fondsenwerving van Voedselbank Amsterdam. De Voedselbank kan onze steun goed gebruiken, want sinds de coronacrisis is er een toename van ruim 40% in het aantal gezinnen die zij elke week van voedselpakketten voorzien. Ook voedseldonaties van particulieren en bedrijven zijn door de coronacrisis moeilijker te organiseren. Waar voorheen alle producten gedoneerd werden, moeten nu zelfs producten ingekocht worden. En daar is natuurlijk geld voor nodig. Evenals voor de nieuwe pilot van Voedselbank Amsterdam, het supermarktconcept. Klanten van de Voedselbank kunnen daar op basis van een puntensysteem zelf hun producten uitkiezen, in plaats van dat zij een vooraf samengesteld pakket kunnen afhalen bij een uitgiftepunt. Een mooi concept waarbij de klanten van Voedselbank Amsterdam een stukje regie terugkrijgen.

Gouden momenten voor Amsterdamse ouderen
Ook Stichting Cornuit ontvangt een mooie donatie, Hans Gerson (voorzitter van de stichting) en Cornell van der Molen (manager technisch beheer bij Cordaan) kwamen graag naar Volendam om de cheque in ontvangst te nemen van Ron Klouwer. Stichting Cornuit is verbonden aan Cordaan, één van onze vaste opdrachtgevers, die jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg bieden vanuit 120 locaties en 60 thuiszorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Stichting Cornuit zet zich in om Gouden Momenten te creëren door wensen van ouderen in vervulling te laten gaan. Dit kan een muzikaal optreden zijn, maar ook een feestavond, een uitje of zelfs een korte vakantie. Alles om oudere Amsterdammers gelukkig te maken en een lach op hun gezicht te toveren. En met onze donatie kunnen zij weer extra Gouden Momenten organiseren!

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam