Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
7 november 2019

Digitaliseren met Dalux

Afgelopen week hebben wij als eerste bouwbedrijf in Nederland een bedrijfslicentie afgesloten voor Dalux Field en Dalux Box Pro. Met Dalux willen wij een volgende stap zetten in het digitaliseren van ons bouwproces (van ontwerp tot uitvoering).

Dalux geeft ons de mogelijkheid om onze BIM-modellen en documenten op een centrale en eenvoudige wijze digitaal te managen. Alle partijen kunnen op elk moment, waar dan ook, met de juiste informatie, BIM-modellen en documenten aan de slag.

Voor de bouwplaats geeft dit als voordeel dat alle informatie uit het 3D-model op elke plek (zowel op de bouwplaats als in de bouwkeet) geraadpleegd en gebruikt kan worden. Denk aan het maken van een doorsnede ter plaatse van spannende knooppunten en het maken van kwaliteitsrapportages zoals veiligheidsinspecties.

Klik hier voor meer informatie over Dalux

  • Foto Maarten Brouwer, Wilbert Vrolijk (KBK) en Rob van den Berge (Dalux)

Vergelijkbare berichten

8 december 2023

Bezoek ons tijdens WoCoDa 2024!

Bericht bekijken
20 oktober 2023

KBK vastgoedonderhoud en Pré Wonen bundelen krachten voor een sterke samenwerking

Bericht bekijken
30 september 2023

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam