Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
18 juni 2019

De Keyser deelplan 3 opgeleverd

Vandaag kreeg de familie Benkibbou de sleutel van hun nieuwe woning. Zij ontvingen deze, samen met een bos bloemen, van Paul Klouwer (directeur KBK bouwgroep) en Martijn Hemmer (Ontwikkelingsmanager bij BPD). De nieuwe woning van de familie Benkibbou staat in de Middenbeemster en maakt onderdeel uit van De Keyser, deelplan 3 (45 woningen). Door uitvoerder Patrick Evers en zijn team is er hard gewerkt om de woningen af te ronden. Dit was de laatste woning van deze fase die opgeleverd werd en dat was de reden om hier even extra aandacht aan te besteden.

De Keyser is een nieuwbouwplan aan de rand van Middenbeemster. Een ruim opgezette wijk, maar toch met een intiem en dorps karakter. De woningen zijn zeer gevarieerd. Er is veel verscheidenheid in grootte, kleur en uitstraling. De woningen staan op ruime kavels en er zijn ook nog eens voldoende plantsoentjes en speelveldjes, waardoor het heel kindvriendelijk is. Tot nog toe heeft KBK bouwgroep hier al 173 fijne woningen gebouwd en momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van een nieuwe fase.

  • Opdrachtgever BPD
  • Oplevering 2019

Vergelijkbare berichten

8 december 2023

Bezoek ons tijdens WoCoDa 2024!

Bericht bekijken
20 oktober 2023

KBK vastgoedonderhoud en Pré Wonen bundelen krachten voor een sterke samenwerking

Bericht bekijken
30 september 2023

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam