Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
26 september 2019

Opening Zorgcentrum De Keern

Dinsdag 24 september organiseerde De Zorgcirkel een feestelijke opening van zorgcentrum De Keern in Landsmeer. Een aantal medewerkers van KBK bouwgroep was hier ook bij aanwezig. Wij hebben daar namelijk de nieuwbouw van 24 appartementen voor opdrachtgever SKA gerealiseerd en waren verantwoordelijk voor de renovatie van 43 eenheden voor De Zorgcirkel.

Nieuwbouw
Het nieuwbouwcomplex bestaat uit vier lagen waarvan de begane grond bestaat uit een parkeergarage en 850m2 bedrijfsruimte, gericht op dienstverlening/zorg. De eerste en tweede bouwlaag bestaan uit achttien zorgappartementen en worden gehuurd door De Zorgcirkel. De zes appartementen op 3e verdieping zijn luxe koopappartementen. Deze zijn ongeveer 100m2 met terras aan het Marktplein.

Renovatie
Tijdens de renovatie zijn er 43 kamers in het oude gedeelte van het verzorgingshuis compleet gerenoveerd en geschikt gemaakt voor beschermd wonen voor ouderen. De renovatie was nodig om een comfortabele en vooral toekomstbestendige woonomgeving te realiseren. Ook aan de buitengevel zijn de nodige werkzaamheden verricht. Zo is de gehele buitenboel geschilderd en opgeknapt.

Cadeau
Eén onderdeel kon helaas toentertijd niet worden opgeknapt, omdat daar geen budget voor beschikbaar was. Dit was het torentje. Daarom geeft KBK bouwgroep de reiniging van dit torentje en de vlaggenmast graag cadeau als geste tijdens de opening. Na de reiniging staat het hele complex er weer écht strak bij!

Vergelijkbare berichten

Meterhuis, Haarlemmer Stroom, Haarlem
16 mei 2024

Haarlemmer Stroom; Samen durven én doen

Bericht bekijken
30 april 2024

Restauratie Rijksmonument aan Jan Maijenstraat

Bericht bekijken
26 april 2024

Bouw van laatste deelplannen De Keyser gestart!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam