Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
11.07.2023

De bouw van Krekenbos – Fase 1 is gestart! 

Afgelopen woensdag 5 juli was het zover. De start bouw van Krekenbos (fase 1) is samen met wethouders Chris Hottentot en Martijn Hamerslag feestelijk ingeluid door het slaan van de laatste heipaal. Na de officiële handeling is samen met de kopers en betrokkenen van het project getoost op een voorspoedige bouw van het project.

Fase 1 bestaat uit in totaal 23 woningen bestaande uit; vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen en rijwoningen. De woningen zijn allen energieneutraal en hierdoor zijn de toekomstige bewoners voorbereid op een duurzame toekomst. Naar verwachting worden de eerste woningen begin / medio 2024 opgeleverd. De woningen zijn onderdeel van het totaalproject Krekenbos, een ontwikkeling van 140 woningen en tien vrije kavels.

Op dinsdag 11 juli gaat alweer de vijfde fase van Krekenbos in verkoop! Bekijk voor meer informatie over de beschikbare woningen de projectwebsite.

Dit project is een ontwikkeling van Haagsebaan Vastgoed BV (Stevast Ontwikkeling BV en Nissevast) en wordt gebouwd door KBK bouwgroep.

Vergelijkbare berichten

21 april 2023

Afronding van ‘De Poort van Landgoed Wickevoort’ nabij

Bericht bekijken
11 april 2023

Wooncomplex Echtenstein bereikt hoogste punt

Bericht bekijken
22 november 2022

Duurzame gebiedsontwikkeling Landgoed Wickevoort goed op dreef!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam