Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Brandveiligheid vraagt om deskundigheid

Het brandveiliger maken van scholen, woningen van woningcorporaties en zorginstellingen heeft overal hoge prioriteit. En terecht.

Meedenken vanaf de ontwerpfase.
Dat doen we het liefst.

Het liefst denken we al in een vroegtijdig stadium mee over de toe te passen brandwerende oplossingen. We maken graag een plan van aanpak voor u op basis van de meest actuele kennis, inzichten en ervaring. Maar we kunnen ook bestaande rapporten vertalen naar een helder plan.

Met onze ruime kennis uit de praktijk kunnen we uw pand brandveilig maken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste brandveiligheidstechnieken en zijn in staat om onveilige situaties in uw pand te analyseren. En omdat wij onderdeel zijn van KBK bouwgroep kunnen wij elke (aangenomen) verbouwing volledig voor u regisseren en coördineren.

Wij zijn een betrouwbare dienstverlener, die denkt in oplossingen samen met partners en adviseurs, om zo de opdrachtgever een totaaloplossing te bieden en te ontzorgen.

Voorbeelden van brandwerende oplossingen:

  • het aanleggen van brandveilige installaties,
  • bouwkundige aanpassingen: ramen en kozijnen aanpassen, upgraden of vernieuwen, wanden upgraden of vernieuwen en plafonds vervangen
  • brandwerend afwerken van doorvoeringen van installaties, luchtkanalen en eventueel voorzien van brandkleppen en beugels.

Wij werken voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals Amstelring, Amsta, Ymere, Evean, De Key,  Amsterdam UMC en Intermaris.

Voor scholen, woningen van woningcorporaties en zorginstellingen.

Kennis delen en betrokken vanaf de ontwerpfase.

Hecht team van eigen mensen en vaste partners.

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam