Geschiedenis van KBK Bouwgroep in een notendop 1979 - heden

“In december 1979 werd de huidige KBK bouwgroep als timmer- en metselbedrijf opgericht. De eerste stappen van het zelfstandig ondernemerschap waren niet altijd eenvoudig. Nederland bevond zich in de beginjaren van KBK midden in een economische crisis, maar dit gaf des te meer reden om de handen flink uit de mouwen te steken.

Al hadden we in economisch opzicht de wind tegen, we groeiden al snel door tot een hoofdaannemer. Het prachtige resultaat eind 1980 was een organisatie met maar liefst vijftig werknemers in dienst waarmee wij vol vertrouwen naar de toekomst konden kijken. We namen allerlei soorten klussen aan, van nieuwbouw en renovatie tot interieurbouw. De diversiteit van activiteiten waren het fundament van het familiebedrijf KBK bouwgroep en heeft het gevormd tot wat het nu is: een bloeiende onderneming met ±170 werknemers in vaste dienst en honderden vaste ketenpartners in onderaanneming.

KBK heeft deze omvang en kwaliteit mede kunnen bereiken door het in onze organisatie gestelde vertrouwen van de vele opdrachtgevers sinds 1979. De betrokkenheid van onze mensen heeft tot een positief bedrijfsresultaat geleid in elk jaar van ons bestaan.”

Klaas Klouwer, Klaas de Boer
Oprichters KBK bouwgroep

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud