Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
28 mei 2020

Bouw Meterhuiscomplex op schema

In januari zijn we gestart met de renovatie, restauratie en nieuwbouw van het meterhuiscomplex op het terrein van Haarlemmer Stroom. Dit project is een ontwikkeling van Lingotto en KBK bouwgroep en wordt gerealiseerd door KBK Bouw in samenwerking met B2 Restauratie en Ramakers Interieurprojecten.

Het gebouw is een bestaande oude gasfabriek die na oplevering geschikt is voor kantoorruimte en horeca. Flindall en Pepperminds zullen hier gaan verschillende ruimtes gaan huren, maar er is nog kantoor en horecaruimte beschikbaar.

De bouw gaat erg voorspoedig. De staalconstructie is bijna gereed. De gelamineerde dakspanten worden deze week gemonteerd. Voor de vakantie zal het dak waterdicht zijn en kan er gestart worden met afbouwen. Naar verwachting wordt het complex voor kerst 2020 opgeleverd. 

Vergelijkbare berichten

12 mei 2022

Feestelijke eerste paal: 80 nieuwe sociale huurwoningen in Zuidoost

Bericht bekijken
23 februari 2022

Doneeractie KBK bouwgroep

Bericht bekijken
26 oktober 2021

KBK bouwgroep koploper in RE-USE Circulaire Top 100

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam