Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
23.02.2024

Op woensdag 21 februari hebben wij officieel de bouw afgetrapt van de 49 eengezinswoningen in het nieuwbouwproject Krekenbos. Vorig jaar zijn we al begonnen met de eerste fase, waarin 23 eengezinswoningen worden gerealiseerd. In totaal omvat Krekenbos 140 woningen en 10 vrije kavels. De bouw van deze veelbelovende ontwikkeling aan de Nieuwelaan te Zuidland werd opnieuw gemarkeerd met de start van de bouwwerkzaamheden voor fase 2 t/m 5.

De woningen in Krekenbos bieden diversiteit in grootte, indeling en prijs, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor verschillende doelgroepen. Optioneel kunnen de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen levensloopbestendig worden gemaakt. Alle grondgebonden woningen in het plan worden energieneutraal gerealiseerd. KBK Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie van deze woningen in fase 1 t/m 5.

Naar verwachting zullen de eerste woningen van fase 1 in het tweede kwartaal van 2024 worden opgeleverd, terwijl de afronding van fase 2 en 3 gepland staat voor het vierde kwartaal van datzelfde jaar. Voor fase 4 wordt de oplevering voorzien in het eerste kwartaal van 2025, gevolgd door fase 5 in het tweede kwartaal van 2025.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de verdere uitwerking van fase 6. Via www.krekenbos.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gebracht van verdere ontwikkelingen in Krekenbos.

Het project Krekenbos is een nieuwbouwontwikkeling van Haagsebaan Vastgoed B.V. (een samenwerking tussen Stevast Ontwikkeling B.V. en Nissevast B.V.).

Vergelijkbare berichten

5 maart 2024

Herontwikkelings­plannen Wonen aan de IJe

Bericht bekijken
27 februari 2024

KBK bouwgroep, AM en Linden Groep slaan handen ineen voor realisatie 94 woningen in De Stolptuin te Hoorn

Bericht bekijken
31 januari 2024

Win-win binnen co-making

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam