Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
10.06.2022

De pop-up KBK bloemenmarkt

Eind 2020 leverde KBK bouwgroep woonzorg-complex de Friese Vlaak op voor opdrachtgevers Stichting Woningbeheer De Vooruitgang, Wooncompagnie en De Zorgcirkel. Omdat de oplevering midden in een pandemie plaatsvond, hebben we dit nooit kunnen vieren. Tot gisteren!

Ter gelegenheid van de eerdere oplevering organiseerde we de pop-up KBK Bloemenmark. Ruim 500 bloemen en planten, verspreid over zo’n 150 bloem- en balkonbakken, werden verdeeld onder alle bewoners en medewerkers van de Friese Vlaak.

Een half uur voor aanvang stond er al een rij voor de deur van het provisorisch ingerichte bloemenlokaal. Maar wat een succes! Collega’s van KBK bouwgroep, Stichting Woningbeheer De Vooruitgang, Wooncompagnie, WelzijnWonenPlus en De Zorgcirkel staken de handen uit de mouwen om iedereen te voorzien van een bloeiend presentje.

Frank Hooijschuur, directeur KBK bouwgroep: “Dit initiatief sluit goed aan bij waar wij voor staan en waar wij het voor doen: tevreden eindgebruikers en opdrachtgevers, een mooi (en nu ook fleurig) gebouw passend in de omgeving en dat door het samen te doen.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam