B2 Restauratie

B2 Restauratie

B2 Restauratie (onderdeel van de KBK bouwgroep) is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en funderingswerken. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit, in de stad maar ook regionaal. Denk hierbij aan het herindelen van bestaande woningen, onderhoudswerkzaamheden, opnieuw funderen van kelders en panden, onderhoudswerkzaamheden van alle delen van vastgoed. Daarin werken wij nauw samen met de afdelingen  KBK  Onderhoud  en Renovatie.

Met het certificaat Erkend Restauratie Bedrijf kunnen wij voor u als opdrachtgever de kwaliteit waarborgen. Tevens voldoen wij aan de eisen welke gesteld worden aan milieu, arbeidsomstandigheden en veiligheid.


Bij ons bedrijf werken gemotiveerde en goed opgeleide mensen die met hun kennis en jarenlange ervaring uw project met respect restaureren of renoveren. Ambacht aangevuld met de hedendaagse techniek is van groot belang om ons Cultureel Erfgoed te behouden en klaar te maken voor de toekomst. In onze organisatie wordt gewerkt met vaste projectteams die gevoel hebben voor kwaliteit. Zij adviseren en brengen de behoeften van u als opdrachtgever in kaart zodat een ieder bij de oplevering kan terugkijken op een geslaagd project. Het traditionele vakmanschap biedt een passende oplossing voor ieder detail en zorgt voor een optimaal resultaat. 

 

 

Meer informatie


uw partner in restauratie