Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
5 maart 2018

B2 Restauratie werkt aan Kruiskerk in Amstelveen

B2 Restauratie (onderdeel van KBK bouwgroep) voert momenteel groot onderhoud uit aan de Kruiskerk in Amstelveen. Onder leiding van uitvoerder Kees Dekker wordt het pannendak hersteld na de recente januaristorm. De draaiende delen in de gevel worden nagelopen en waar nodig worden hier werkzaamheden aan verricht. Het zinkwerk wordt nagelopen. Ook zijn er diverse werkzaamheden aan de binnenkant van de kerktorens, waaronder het borgen van de houten trappen.

Van Milt Restaurateurs is bezig met het herstellen van het voegwerk en aanverwante werkzaamheden. Schildersbedrijf Kurk en Stroek neemt het schilderwerk voor zijn rekening, waaronder het vervangen van al het stopverf van de ruim 900 kleine vensters in de gevels van het schip.

Dit alles gebeurt in opdracht van de Protestantse Gemeente Amstelveen Buitenveldert. Provincie Noord-Holland heeft de subsidie verstrekt en de bouwdirectie is in handen Bouwadvies Groot Holland. Voor dezelfde opdrachtgever zijn we nu ook gestart met de Pelgrimskerk in Amsterdam Buitenveldert.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam