B2 Restauratie

B2 Restauratie

B2 Restauratie (onderdeel van de KBK bouwgroep) is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en funderingswerken. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit, in de stad maar ook regionaal. Denk hierbij aan het herindelen van bestaande woningen, onderhoudswerkzaamheden, opnieuw funderen van kelders en panden, onderhoudswerkzaamheden van alle delen van vastgoed. Daarin werken wij nauw samen met de afdelingen  KBK Onderhoud  en Renovatie.

Met het certificaat Erkend Restauratie Bedrijf kunnen wij voor u als opdrachtgever de kwaliteit waarborgen. Tevens voldoen wij aan de eisen welke gesteld worden aan milieu, arbeidsomstandigheden en veiligheid.


Bij ons bedrijf werken gemotiveerde en goed opgeleide mensen die met hun kennis en jarenlange ervaring uw project met respect restaureren of renoveren. Ambacht aangevuld met de hedendaagse techniek is van groot belang om ons Cultureel Erfgoed te behouden en klaar te maken voor de toekomst. In onze organisatie wordt gewerkt met vaste projectteams die gevoel hebben voor kwaliteit. Zij adviseren en brengen de behoeften van u als opdrachtgever in kaart zodat een ieder bij de oplevering kan terugkijken op een geslaagd project. Het traditionele vakmanschap biedt een passende oplossing voor ieder detail en zorgt voor een optimaal resultaat. 

 

 

Meer informatie

Gevelrestauratie

Het onderhoud van de gevels van uw vastgoed kan een noodzakelijk kwaad maar ook een preventieve handeling zijn. Door het bundelen van het onderhoud aan uw gevels bespaart u dubbele kosten. B2 restauratie voert voor u een compleet gevelonderhoud uit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Renovatie

Naast restauratie komen bestaande en nieuwe opdrachtgevers ook regelmatig met renovatiewerkzaamheden. Ook dit kan B2 voor u uitvoeren. De projecten lopen uiteen van het renoveren van een jaren '70 villa, tot het plaatsen van een dakopbouw. Samen met onze ketenpartners kunnen wij complete projecten vanaf de fundering tot de dakbedekking realiseren.

Funderingsherstel

De basis van ieder bouwwerk is de fundering. Door uiteenlopende oorzaken kan het zijn dat de fundering hersteld dient te worden. B2 Restauratie kan deze werkzaamheden voor u verzorgen zodat schade aan uw pand wordt voorkomen of beperkt.

ERB-certificering

B2 restauratie is in bezit van het keurmerk Erkend Restauratie Bedrijf. Het restaureren van monumenten vraagt om specifieke kennis en kunde van de betrokken bedrijven en overheden, maar vooral van mensen werkzaam binnen deze organisaties. Met het behalen van het certificaat ‘Erkend Restauratie Bedrijf’ doen wij dit aantoonbaar en wordt de kwaliteit van de restauratiewerkzaamheden systematisch geborgd. Om dit certificaat te verkrijgen wordt beoordeeld of de organisatie voldoende kennis, kunde en ervaring heeft in restauratiewerkzaamheden aan de hand van de Beoordelingsrichtlijn Erkend Restauratie Bouwbedrijf (BRL ERB 2012).

 Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Activiteit
B2 Restauratie
uw partner in restauratie