Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
27 juni 2019

Appartementencomplex De Vaart opgeleverd

Deze week leverde KBK bouwgroep het laatste appartement op van complex De Vaart in Purmerend. Dit in het bijzijn van wethouder Thijs Kroese, Martijn Hemmer van BPD, Frank Hooijschuur van KBK bouwgroep en Berry de Jong en Bianca Bok van Stadsverwarming Purmerend.

De Vaart is een markant en licht appartementencomplex dat bestaat uit twee delen. De twee delen zijn aaneengesloten door een transparante verbinding met glazen gevel. Deze verbinding heeft een prachtig uitzicht, wat het tot een comfortabele ontmoetingsruimte maakt. Dit transparante en energiezuinige complex van 30 luxe koopappartementen staat aan het Noordhollandsch Kanaal. Alle woningen hebben een ruim balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. De woningen hebben energielabel A. Het gebouw is voorzien van een warmtepompinstallatie welke de woningen niet alleen verwarmd maar zomers ook koelt. Deze installatie wordt in stand gehouden door Stadsverwarming Purmerend. Daarnaast liggen er 164 zonnepanelen op de daken. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor de woningen, het andere deel voor de centrale ruimtes.

Wethouder Kroese: “Dit plan kwam destijds als beste uit de bus en nu is goed te zien waarom. Het is een prachtig en energiezuinig gebouw dat dit deel van Weidevenne nog mooier maakt”.

De nieuwe bewoners kunnen nu de laatste hand leggen aan hun prachtige appartement. Daarna kunnen zij genieten van de rust aan het kanaal. Hebben zij behoefte aan wat meer reuring, dan ligt het centrum van Purmerend op loopafstand. Een ideale plek om te genieten van hun nieuwe omgeving. Wij wensen de nieuwe bewoners in ieder geval veel woonplezier!

  • Opdrachtgever BPD
  • Oplevering 2019

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam