Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
21.04.2023

Afronding van ‘De Poort van Landgoed Wickevoort’ nabij

Tijdens een feestelijke bijeenkomst is op symbolische wijze de bouw van (deelplan) het Zuidelijk Poortgebouw in de duurzame gebiedsontwikkeling Landgoed Wickevoort in Cruquius gestart. Het Poortgebouw is onderdeel van de noordelijke toegang tot het landgoed. Deze toegang bestaat uit twee aansprekende (poort)gebouwen die verbonden zijn door een onder architectuur ontworpen landgoedmuur met een toegangspoort.

Wethouder Jurgen Nobel (Gemeente Haarlemmermeer), Peter Heuvelink (Directeur AM Gebiedsontwikkeling – NoordWest) en  Frank Hooijschuur (Directeur KBK bouwgroep) hebben, samen met de toekomstige bewoners en adviseurs, het officiële startsein gegeven voor de bouw van dit bijzondere Poortgebouw. In het gebouw komen 36 koopappartementen die elk, in de stallinggarage, beschikken over een eigen parkeerplaats.

Het pand is voorzien van zonnepanelen op het dak en heeft een uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie. De appartementen zijn zeer energiezuinig en hebben een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien worden deze standaard al zeer compleet opgeleverd met bijvoorbeeld vloerverwarming met koeling door de gehele woning, verdiepingshoge binnendeuren, betegeling in badkamer tot plafond, luxe sanitair, een hoge stelpost voor de keuken.

Landgoed Wickevoort is een gebiedsontwikkeling van gebiedsontwikkelaar AM. Het ontwerp van het Zuidelijk Poortgebouw komt van M3H architecten. Het stedenbouwkundig- en landschapsplan zijn ontworpen door VenhoevenCS en Landlab.

Het project wordt naar verwachting eind 2024 opgeleverd.

Vergelijkbare berichten

11 april 2023

Wooncomplex Echtenstein bereikt hoogste punt

Bericht bekijken
22 november 2022

Duurzame gebiedsontwikkeling Landgoed Wickevoort goed op dreef!

Bericht bekijken
11 november 2022

Het Meterhuiscomplex is genomineerd voor de Lieven de Key penning 2022!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam