Ketensamenwerking met KBK

KBK werkt met vaste ketenpartners, met als doel de meest optimale verhouding te creëren tussen kwaliteit, investering en exploitatie waarbij de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker centraal staan.

Als ketenpartner werkt KBK al jaren samen met meerdere partijen in uiteenlopende bouwprojecten. De intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen in een vroeg stadium leidt tot het meest optimale resultaat. Begrippen als openheid, vertrouwen, deskundigheid en begrip voor elkaars belangen zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend.

De ketens van samenwerking zijn vaak ook langer. Leveranciers, installateurs, afbouwers en zelfs onderhoudsbedrijven kunnen, afhankelijk van de specifieke situatie, aanschuiven bij het overleg. Uitgangspunt is dat de belangen van alle betrokken partijen in dienst staan van het project. Inbreng van specialistische kennis, vaardigheden en openheid in de begroting leiden tot optimale transparantie, duidelijke afspraken, een uitgekiende logistiek en de meest effectieve planning. Gerealiseerde projecten tonen het succes van onze inbreng in deze manier van samenwerken.

 

De voordelen van ketensamenwerking op een rij

  • Bouwprocessen verlopen efficiënter

  • Reductie van bouw- en faalkosten

  • Doorlooptijd van het bouwproces wordt verkort

  • Een optimale kwaliteit van het eindproduct

  • Meer gebundelde kennis maakt innovatief werken sneller mogelijk

  • Meer tevredenheid bij alle betrokken partners

 

KBK uw partner in ketensamenwerking

Wij streven er naar om samen slimmer en leuker te werken waardoor er een optimale planning en kwaliteit behaald kan worden

Ketenpartner aan het woord

"Werken met KBK is altijd goed, want alles loopt op rolletjes. Dat betekent dat je tijd hebt om je werk te kunnen doen"

 

(Hein Schilder van Loodgietersbedrijf LDG, vaste ketenpartner van KBK Bouwgroep)

 

 

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud