B2 Restauratie

B2 Restauratie onderdeel van KBK Bouwgroep

B2 Restauratie is gespecialiseerd in restauratie en renovatie werken.  Wij voeren zowel kleine als grote werken uit, in de stad maar ook regionaal. Om voor u als opdrachtgever de kwaliteit te waarborgen werken wij volgens de richtlijnen van het Erkend Restauratie Bedrijf. Tevens voldoen wij aan de eisen welke gesteld worden aan milieu, arbeidsomstandigheden en veiligheid.


Bij ons bedrijf werken gemotiveerde en goed opgeleide mensen die met hun kennis en jarenlange ervaring uw project met respect restaureren. Ambacht aangevuld met de hedendaagse technieken zijn van groot belang om ons Cultureel Erfgoed te behouden en klaar te maken voor de toekomst. In onze organisatie wordt gewerkt met vaste projectteams die gevoel hebben voor kwaliteit. Zij adviseren en brengen de behoeften van u als opdrachtgever in kaart zodat een ieder bij de oplevering kan terugkijken op een geslaagd project. Het traditionele vakmanschap biedt een passende oplossing voor elke detail en een optimaal resultaat. 


B2 Restauratie is ontstaan doordat oud medewerkers van Konst & van Polen en KBK Bouwgroep de handen in een hebben geslagen. Hierdoor kan de continuïteit gegarandeerd worden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Snoekuw partner in restauratie